מדיניות פרטיות

עודכן לאחרונה: 18 ביולי 2018

דיל ("אנחנו" או "שלנו") מפעילה את אתר https://dil.co.il (להלן: "השירות").

דף זה מודיע לך על המדיניות שלנו לגבי איסוף, שימוש וגילוי של נתונים אישיים כאשר אתה משתמש בשירות שלנו ובחירות שקשורות לנתונים אלה.

אנו משתמשים בנתונים שלך כדי לספק ולשפר את השירות. בשימוש בשירות, אתה מסכים לאיסוף המידע ולהשתמש בו בהתאם למדיניות זו. אלא אם כן הוגדר אחרת במדיניות פרטיות זו, למונחים המשמשים במדיניות פרטיות זו יש את אותם משמעויות כמו בתנאים וההגבלות שלנו, הזמינים בכתובת https://dil.co.il/users/privacy-policy

הגדרות

  • שֵׁרוּת

    השירות הוא אתר https://dil.co.il המופעל על ידי דיל

  • מידע אישי

    נתונים אישיים פירושו נתונים על אדם חי שניתן לזהותו מאותם נתונים (או מאלה וממידע אחר, המצויים בידינו או עשויים להיות ברשותנו).

  • נתוני שימוש

    נתוני שימוש הם נתונים שנאספים באופן אוטומטי שנוצרו כתוצאה משימוש בשירות או מתשתית השירות עצמה (לדוגמה, משך ביקור בדף).

  • עוגיות

    קובצי Cookie הם נתונים קטנים המאוחסנים במכשיר שלך (מחשב או מכשיר נייד).

  • בקר נתונים

    מבקר נתונים פירושו האדם הטבעי או המשפטי אשר (לבד או במשותף או במשותף עם אנשים אחרים) קובע את המטרות של אשר ואת האופן שבו כל מידע אישי הם, או הם צריכים להיות מעובד.

    לצורך מדיניות פרטיות זו, אנו משמשים כבקר נתונים של הנתונים האישיים שלך.

  • מעבדי נתונים (או ספקי שירות)

    מעבד נתונים (או ספק שירות) פירושו כל אדם טבעי או משפטי המעבד את הנתונים מטעם בקר הנתונים.

    אנו עשויים להשתמש בשירותים של ספקי שירות שונים כדי לעבד את הנתונים בצורה יעילה יותר.

  • נושא נתונים (או משתמש)

    נושא הנתונים הוא כל אדם חי המשתמש בשירותינו והוא נושא נתונים אישיים.

איסוף מידע ושימוש בו

אנו אוספים מספר סוגים שונים של מידע למטרות שונות כדי לספק ולשפר את השירות שלנו אליך.

סוגי נתונים שנאספו

מידע אישי

בעת השימוש בשירות שלנו, אנו עשויים לבקש ממך לספק לנו פרטים אישיים מזהים שניתן להשתמש בהם ליצירת קשר או לזהות אותך ("נתונים אישיים"). מידע המאפשר זיהוי אישי עשוי לכלול, אך אינו מוגבל ל:

  • כתובת דוא"ל
  • שם פרטי ושם משפחה
  • מספר טלפון
  • כתובת, מדינה, מחוז, מיקוד / תיבת דואר, עיר
  • עוגיות ונתוני שימוש

אנו עשויים להשתמש בנתונים האישיים שלך כדי ליצור עמך קשר עם עלונים, חומרי שיווק או קידום מכירות ומידע אחר שעשוי לעניין אותך. אתה יכול לבטל את קבלת כל, או את כל, של הודעות אלה מאיתנו על ידי יצירת קשר איתנו.

נתוני שימוש

כמו כן, אנו עשויים לאסוף מידע על אופן הגישה והשימוש בשירות ("נתוני שימוש"). נתוני שימוש אלה עשויים לכלול מידע כגון כתובת פרוטוקול האינטרנט של המחשב שלך (כגון כתובת IP), סוג הדפדפן, גרסת הדפדפן, דפי השירות שלנו שבהם אתה מבקר, השעה והתאריך של הביקור שלך, הזמן המושקע באותם דפים, ייחודיים מזהי מכשיר ונתוני אבחון אחרים.

נתוני מעקב ועוגיות

אנו משתמשים בקובצי cookie ובטכנולוגיות מעקב דומות כדי לעקוב אחר הפעילות בשירות שלנו ומחזיקים במידע מסוים.

קובצי Cookie הם קבצים עם כמות קטנה של נתונים, אשר עשויים לכלול מזהה ייחודי אנונימי. קובצי Cookie נשלחים לדפדפן שלך מאתר אינטרנט ומאוחסנים במכשיר שלך. טכנולוגיות מעקב המשמשות גם הן אלומות, תגים וסקריפטים לאיסוף ולעקוב אחר מידע וכדי לשפר ולנתח את השירות שלנו.

תוכל להורות לדפדפן שלך לסרב לכל קובצי ה- Cookie או לציין מתי קובץ cookie נשלח. עם זאת, אם אינך מקבל קובצי cookie, ייתכן שלא תוכל להשתמש בחלקים של השירות שלנו.

דוגמאות לקובצי cookie שאנו משתמשים בהם:

  • עוגיות מושב. אנו משתמשים בקובצי Cookie להפעלת השירות שלנו.
  • עוגיות מועדפות. אנו משתמשים בקובצי Cookie מועדפים כדי לזכור את ההעדפות שלך ואת ההגדרות השונות.
  • עוגיות אבטחה. אנו משתמשים בקובצי אבטחה למטרות אבטחה.

שימוש בנתונים

דיל משתמש בנתונים שנאספו למטרות שונות:

  • כדי לספק ולשמור על השירות שלנו
  • כדי להודיע ​​לך על שינויים בשירות שלנו
  • כדי לאפשר לך להשתתף בתכונות אינטראקטיביות של השירות שלנו כאשר אתה בוחר לעשות זאת
  • כדי לספק תמיכת לקוחות
  • כדי לאסוף ניתוח או מידע בעל ערך כדי שנוכל לשפר את השירות שלנו
  • כדי לפקח על השימוש בשירות שלנו
  • כדי לזהות, למנוע ולטפל בבעיות טכניות
  • כדי לספק לך חדשות, מבצעים מיוחדים ומידע כללי על מוצרים, שירותים ואירועים אחרים שאנו מציעים, הדומים לאלה שכבר רכשת או שאלת עליהם, אלא אם בחרת שלא לקבל מידע זה

בסיס משפטי לעיבוד נתונים אישיים תחת תקנה כללית להגנה על נתונים (GDPR)

אם אתה מהאזור הכלכלי האירופי (EEA), הבסיס המשפטי של Dil לאיסוף ושימוש במידע האישי המתואר במדיניות פרטיות זו תלוי בנתונים האישיים שאנו אוספים ובהקשר הספציפי שבו אנו אוספים אותו.

Dil עשוי לעבד את הנתונים האישיים שלך מפני:

  • אנחנו צריכים לעשות איתך חוזה
  • נתת לנו רשות לעשות זאת
  • העיבוד הוא האינטרסים הלגיטימיים שלנו וזה לא דוחה את הזכויות שלך
  • למטרות עיבוד התשלום
  • לקיים את החוק

שימור נתונים

דיל ישמור את הנתונים האישיים שלך רק כל עוד יש צורך למטרות המפורטות במדיניות פרטיות זו. אנו נשמור את הנתונים האישיים שלך ונשתמש בהם במידה הנדרשת כדי לעמוד בהתחייבויות המשפטיות שלנו (לדוגמה, אם אנו נדרשים לשמור את הנתונים שלך בהתאם לחוקים הרלוונטיים), לפתור סכסוכים ולאכוף את ההסכמים והמדיניות המשפטית שלנו.

דיל ישמור גם נתוני שימוש למטרות ניתוח פנימי. נתוני השימוש נשמרים בדרך כלל לתקופת זמן קצרה יותר, למעט כאשר נתונים אלה משמשים לחיזוק האבטחה או לשיפור הפונקציונליות של השירות שלנו, או שאנו מחויבים מבחינה משפטית לשמור נתונים אלה לתקופות זמן ארוכות יותר.

העברת נתונים

המידע שלך, כולל נתונים אישיים, עשוי להיות מועבר אל ומתחזק על מחשבים הממוקמים מחוץ למדינה, למחוז, למדינה או לסמכות שיפוטית אחרת שבה חוקי הגנת הנתונים עשויים להיות שונים מאלה שבסמכות השיפוט שלך.

אם אתה נמצא מחוץ לישראל ובוחר לספק לנו מידע, שים לב שאנו מעבירים את הנתונים, כולל נתונים אישיים, לישראל ולעבד אותה שם.

הסכמתך למדיניות פרטיות זו ואחריה הגשתך של מידע זה מייצגת את הסכמתך להעברה זו.

דיל ינקוט בכל הצעדים הנדרשים באופן סביר כדי להבטיח שהנתונים שלך יטופלו באופן מאובטח ובהתאם למדיניות פרטיות זו ולא יעביר את הנתונים האישיים שלך לארגון או למדינה, אלא אם קיימים בקרות נאותות, כולל האבטחה של נתונים ומידע אישי אחר.

גילוי נתונים

גילוי לאכיפת החוק

בנסיבות מסוימות, ייתכן ש- Dil תידרש לחשוף את הנתונים האישיים שלך אם נדרש לעשות זאת על פי חוק או בתגובה לבקשות חוקיות של רשויות ציבוריות (לדוגמה, בית משפט או סוכנות ממשלתית).

דרישות משפטיות

דיל עשוי לחשוף את הנתונים האישיים שלך מתוך אמונה בתום לב כי פעולה זו נחוצה כדי:

  • כדי לעמוד בהתחייבות משפטית
  • להגן ולהגן על הזכויות או הרכוש של דיל
  • כדי למנוע או לחקור את העיוול האפשרי בקשר לשירות
  • כדי להגן על הבטיחות האישית של משתמשי השירות או הציבור
  • כדי להגן מפני אחריות משפטית

אבטחת נתונים

האבטחה של הנתונים שלך חשובה לנו, אבל זכור כי אין שיטה של ​​שידור דרך האינטרנט, או שיטת אחסון אלקטרוניים הוא 100% מאובטח. בעוד אנו שואפים להשתמש באמצעים מקובלים מבחינה מסחרית כדי להגן על הנתונים האישיים שלך, אנחנו לא יכולים להבטיח את הביטחון המוחלט שלה.

"אל תעקוב אחר" אותות על פי חוק הגנת הפרטיות המקוונת של קליפורניה (CalOPPA)

אנו לא תומכים ב- Do not Track ("DNT"). אל תעקוב אחר היא העדפה שאתה יכול להגדיר בדפדפן האינטרנט שלך להודיע ​​אתרים שאתה לא רוצה להיות במעקב.

ניתן להפעיל או להשבית אל תעקוב אחר על ידי ביקור בדף 'העדפות' או 'הגדרות' של דפדפן האינטרנט שלך.

זכויות ההגנה על נתונים תחת תקנה כללית להגנה על נתונים (GDPR)

אם אתה תושב האזור הכלכלי האירופי (EEA), יש לך זכויות מסוימות להגנה על נתונים. דיל שואפת לנקוט צעדים סבירים כדי לאפשר לך לתקן, לתקן, למחוק או להגביל את השימוש בנתונים האישיים שלך.

אם ברצונכם לקבל מידע אישי לגבינו, ואם ברצונכם להסיר אותו מהמערכות שלנו, אנא צרו עמנו קשר.

בנסיבות מסוימות, יש לך את הזכויות הבאות להגנה על נתונים:

  • הזכות לגשת, לעדכן או למחוק את המידע שיש לנו עליך. כאשר הדבר מתאפשר, תוכל לגשת, לעדכן או לבקש למחוק את הנתונים האישיים שלך ישירות בקטע הגדרות החשבון. אם אינך מצליח לבצע פעולות אלה בעצמך, צור איתנו קשר כדי לסייע לך.

  • זכות התיקון. יש לך את הזכות לקבל את המידע שלך לתקן אם מידע זה אינו מדויק או לא שלם.

  • הזכות להתנגד. יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד הנתונים האישיים שלך.

  • זכות ההגבלה. יש לך את הזכות לבקש מאיתנו להגביל את עיבוד המידע האישי שלך.

  • הזכות לניידות נתונים. יש לך את הזכות להיות מסופק עם עותק של המידע שיש לנו על אותך בפורמט מובנה, המכונה לקריאה נפוץ.

  • הזכות לסגת הסכמה. כמו כן, יש לך זכות לבטל את הסכמתך בכל עת שבה דיל הסתמך על הסכמתך לעבד את הפרטים האישיים שלך.

לידיעתך, אנו עשויים לבקש ממך לאמת את זהותך לפני שתגיב לבקשות כאלו.

יש לך זכות להתלונן בפני רשות להגנת נתונים על האוסף והשימוש בנתונים האישיים שלך. לקבלת מידע נוסף, פנה לרשות המקומית להגנת נתונים באזור הכלכלי האירופי (EEA).

ספקי שירות

אנו עשויים להעסיק חברות צד שלישי ואנשים פרטיים כדי להקל על השירות שלנו ("ספקי השירות"), לספק את השירות בשמנו, לבצע שירותים הקשורים לשירות או לסייע לנו בניתוח אופן השימוש בשירות שלנו.

לצדדים שלישיים אלה יש גישה לנתונים האישיים שלך רק כדי לבצע את המשימות האלה בשמנו ומחויבים לא לגלות או להשתמש בה לכל מטרה אחרת.

Analytics

אנו עשויים להשתמש ספקי שירות של צד שלישי כדי לפקח ולנתח את השימוש בשירות שלנו.

  • גוגל ניתוח נתונים

    Google Analytics הוא שירות לניתוח פעילויות אינטרנט שמציע Google, שעוקב אחר התנועה באתר ומדווח עליו. Google משתמשת בנתונים שנאספו כדי לעקוב אחר השימוש בשירות שלנו ולפקח עליו. נתונים אלה משותפים לשירותי Google אחרים. Google עשויה להשתמש בנתונים שנאספו כדי להתאים אישית את המודעות של רשת הפרסום שלה.

    תוכל לבטל את הצטרפותך לשירות שלך ב- Google Analytics על ידי התקנת התוסף לדפדפן לביטול שליחת מידע ל- Google Analytics. התוסף מונע מ- Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js ו- dc.js) לשתף מידע עם Google Analytics על פעילות הביקורים.

    לקבלת מידע נוסף על נוהלי הפרטיות של Google, בקר בדף האינטרנט 'פרטיות ופרטיות' של Google: https://policies.google.com/privacy?hl=iw

תשלומים

אנו עשויים לספק מוצרים ו / או שירותים בתשלום במסגרת השירות. במקרה זה, אנו משתמשים בשירותים של צד שלישי לעיבוד תשלומים (לדוגמה, מעבדים לתשלום).

לא נאחסן או נאסוף את פרטי כרטיס התשלום שלך. מידע זה מסופק ישירות למעבדי התשלומים של צד שלישי, שהשימוש במידע האישי שלך כפוף למדיניות הפרטיות שלהם. מעבדים אלה תשלום לדבוק בסטנדרטים שנקבעו על ידי PCI-DSS כפי המנוהל על ידי PCI Security Standards Council, שהוא מאמץ משותף של מותגים כמו ויזה, מאסטרקארד, אמריקן אקספרס ו Discover. דרישות PCI-DSS מסייעות להבטיח טיפול מאובטח בפרטי תשלום.

מעבדי התשלום שאנו עובדים איתם הם:

קישורים לאתרים אחרים

השירות שלנו עשוי להכיל קישורים לאתרים אחרים שאינם מופעלים על ידינו. אם תלחץ על קישור של צד שלישי, תועבר לאתר של צד שלישי זה. מומלץ מאוד לעיין במדיניות הפרטיות של כל אתר שבו אתה מבקר.

אין לנו כל שליטה על התוכן, מדיניות הפרטיות או הפרקטיקות של אתרים או שירותים של צד שלישי.

פרטיות ילדים

השירות שלנו אינו פונה לאף אחד מתחת לגיל 18 ("ילדים").

אנו לא אוספים ביודעין מידע מזהה אישי מכל אדם מתחת לגיל 18. אם אתה הורה או אפוטרופוס ואתה מודע לכך שהילד שלך סיפק לנו נתונים אישיים, צור איתנו קשר. אם נודע לנו שאספנו נתונים אישיים מילדים ללא אימות הסכמת ההורים, אנו נוקטים צעדים להסרת המידע מהשרתים שלנו.

שינויים במדיניות פרטיות זו

אנו עשויים לעדכן את מדיניות הפרטיות שלנו מעת לעת. אנו נודיע לך על כל שינוי על ידי פרסום מדיניות הפרטיות החדשה בדף זה.

אנו נודיע לך באמצעות דוא"ל ו / או הודעה בולטת על השירות שלנו, לפני שהשינוי ייכנס לתוקף ועדכן את "התאריך האפקטיבי" בחלק העליון של מדיניות פרטיות זו.

מומלץ לעיין במדיניות פרטיות זו מעת לעת עבור כל שינוי. שינויים במדיניות פרטיות זו יעילים כאשר הם מפורסמים בדף זה.

יצירת קשר

אם יש לך שאלות בנוגע לתנאים אלה, צור קשר עימנו.